Keuringen

Ladder, trappen, steigerkeuringen en keuren van persoonlijke beschermingsmiddelen

Veilig, Veiligst, Veiligheid volgens de Dikke van Dale: het veilig zijn oftewel :
– Beschermd tegen gevaar
– Met weinig risico

Wij verzorgen de jaarlijkse keuring van uw ladders, trappen, steigers en persoonlijke beschermingsmiddelen(pbm). Naast deze jaarlijkse verplichte keuring kunnen wij ook voor u een tussentijdse inspectie uitvoeren.

Deze keuringen voeren wij voor u uit op de door u gewenste locatie. Wij komen met alle benodigde materialen naar u toe! Ter plaatse keuren wij uw ladders, trappen, rolsteigers en pbm´s. En als er een reparatie uitgevoerd moet worden dan doen wij dat, indien mogelijk, direct en ter plaatse. Reparaties zoals het vervangen van doppen, opnieuw aanbrengen van spreidingsbalken en beveiliging. In onze bus hebben wij een assortiment onderdelen van diverse merken ladders, trappen, rolsteigers en pbm´s. In veel gevallen is het mogelijk na deze reparatie alsnog een goedgekeurd sticker aan te brengen.

Mocht het noodzakelijk zijn dat wij uw ladder, trap, steiger of pbm moeten afkeuren dan kunnen wij deze voor u vernietigen en afvoeren. Wilt u de afgekeurde trap of ladder vervangen dan kunnen wij u hierin adviseren. Ook het leveren van nieuwe ladders en trappen kunnen wij voor u verzorgen. Wij leveren onder andere Altrex en Dirks.

Wij hanteren een tarief per gekeurd item incl. keuringsrapport, excl. uurloon voor reparatie en eventuele materiaal kosten.

U krijgt binnen 5 werkdagen een uitgewerkt keuringsrapport van ons toegezonden. Voor meer informatie kunt u bellen met ☏ 0511-475955/06-22711286 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Steigers
Keuring ladder